Afgelastingen

Laatste nieuws

18 juni 2024

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wij staan ook op facebook

Het weer

Weer Waarland

Beleidsplan

 

                                                           BELEIDSPLAN

 Noordkop Skating staat voor:

Respect, Plezier, Beleving, Ontmoeten, Kwaliteit, Spel, Sociaal en Stimuleren.

 

 • Respect
  Het bestuur staat voor transparant en met respect communiceren. Vooruit kijken. Verantwoord in oplossingen, mogelijkheden en kansen denken. Elkaar begrijpen is belangrijker dan elkaar overtuigen. Van haar trainers en leden verwacht het bestuur dit uit te dragen.

 • Plezier
  Het belang van de leden staat in alle beslissingen voorop. Plezier in de schaats- en skeelersport is hierbij primair.

 • Beleving
  Beleving van de schaats- en skeelersport in de breedste zin van het woord; marathon, lange baan, shorttrack, skeeleren op de piste en skeeleren op de weg. Voor de jongste jeugd is het leuk en belangrijk dat de sport zo breed mogelijk beleefd kan worden.

 • Ontmoeten
  We willen een vereniging zijn waarbij de leden elkaar kennen en ontmoeten. Leeftijds- of niveau verschil maakt niet uit, een ieder moet in de gelegenheid zijn elkaar te zien sporten en hierover met elkaar te praten.

  

Trainingen:

 

 • Kwaliteit
  Het trainingsaanbod is groot (4 keer per week) maar er wordt goed rekening gehouden met omstandigheden zodat het niet te zwaar wordt. Het streven naar goede techniek is belangrijker als de zwaarte van een training. Van de trainer wordt verwacht hierop toe te zien en zo nodig aan te dringen op het terugbrengen van de trainingsintensiviteit of het overslaan van een training.

 • Spel
  Het spelelement in de trainingen, zeker bij de allerjongste jeugd, is belangrijk zo niet het allerbelangrijkst voor het beleven van plezier. Hockey of voetbal komt regelmatig aan de orde in de trainingsvormen. Variatie in de trainingen staat voorop.

 • Sociaal
  Ondersteunende trainingen in de vorm van fietsen of droogtrainen zijn uitermate geschikt om ook leden van een andere leeftijd of niveau te leren kennen. Het inrijden bij het fietsen en specifieke fietsoefeningen vinden gezamenlijk voor iedereen plaats. Dit zelfde geldt voor de droogtraining. Zo nodig kan de frequentie of zwaarte van een oefening wel per persoon verschillen.   

 Wedstrijden: 

 • Stimuleren
  Uiteraard is het elk lid vrij om te kiezen voor alleen trainen of het rijden van wedstrijden. Het bestuur kiest er wel voor om het rijden van wedstrijden te stimuleren. Meer of minder talent, iedereen wordt aangemoedigd wedstrijden te rijden. Het rijden van wedstrijden draagt bij aan het verenigingsgevoel. Daarnaast is de ervaring dat slechts het rijden van een enkele wedstrijd een faaldrempel opwerpt. 

 

   

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Lid worden?

Sponsors

Word Vriend !!!!

WhatsApp ons