Laatste nieuws

21 september 2020

Kalender

Geen evenement in de kalender
September 2020
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wij staan ook op facebook

Het weer

Weer Waarland

Artikelen

Uitstel Jeugd Skeelerlessen tot nader bericht

Door de Corona maatregelen zijn de lessen uitgesteld. N.a.v. de noodverordening was het verboden tot en met 29 april. Afgelopen vrijdag 24 april heeft de KNSB een protocol vrij gegeven op basis waarvan vanaf 29 april lessen mogelijk zijn. Echter er zijn een aantal verplichte richtlijnen op basis waarvan wij het nog steeds lastig vinden de lessen te organiseren. Hoe graag we het ook willen.

  • Er mogen geen ouders op het terrein, ook niet voor het aantrekken van de skates of het beschermingsmateriaal.
  • Bij een valpartij mag de leraar/trainer niet helpen om op te staan of te troosten.
  • Is er een wond dan mag de leraar/trainer de kinderen niet verzorgen. Zelfs een EHBO’er niet.
  • Wil of kan een kind niet verder door de wond of door de schrik. Dan pas mag de ouder gebeld worden en mag de ouder het terrein op om het kind te verzorgen en ophalen.

De afgelopen jaren hadden we 70 kinderen. Hartstikke leuk, maar op basis van deze richtlijnen de lessen voor een grote groep kinderen verzorgen, is dit nu lastig te organiseren.
We zullen starten met de schaatstrainingsgroep. Dit zijn gevorderde skeeleraars. Op basis van deze ervaring maken we een besluit of we bijvoorbeeld vanaf 1 juni nog een aantal lessen gaan doen voor de basisschool kinderen. We willen namelijk wel heel graag, zeker als we zien hoeveel kinderen er momenteel door de wijken aan het skeeleren zijn.

Als we lessen gaan organiseren, zullen wij hier een update geven

Lid worden?

Word Vriend !!!!

Sponsors